fbpx

OURhaus konceptet

Derfor skal du være med

OURhaus konceptet - den korte version

Derfor skal du være med

Del et drømmehus i Toscana med 5 andre familier

 • Deleøkonomi. når den er bedst.
 • I deles om en lækker feriebolig og deler dermed også investeringen samt løbende drift, vedligehold og administration

Alt det her får I

 • Totalrenoveret og tilbygget hus på 140 kvm. i original Toskansk stil – hele vejen igennem
 • 3 soveværelser og i alt 8 sovepladser
 • 2 badeværelser hvoraf de ene er med vaskesøjle
 • Stue med opholdsområde og spiseplads til min 8 personer
 • 3 terrasser, heraf én overdækket, én udsigtsterrasse med 180 graders udsigt og en pool-terrasse med pergola
 • Stor solopvarmet swimmingpool på 8×4 m, bygget ind i skrænten som infinity-pool, og med saltvandsanlæg, så klorindholdet er på et absolut minimum. opvarmningen gør at I kan bruge poolen i ydersæsonen
 • Stor grund på 2500 kvm. med helt fantastisk udsigt og helt privat beliggenhed. En stor del af grunden udlægges som naturgrund, som også indeholder skøn lille olivenlund.
 • Gåafstand til den hyggelige by Bagnone med indkøb, restauranter, caféer og fantastisk god “uturistet” og autentisk stemning og meget imødekommende indbyggere
 • Komplet indretning i original og god stil i gode materialer – og ALT inkluderet – I skal blot sætte nøglen i døren
 • 8 ugers ferie om året i en rullende kalender, hvor I altid har 2 sammenhængende uger i juni-august. og rig mulighed for at bytte uger med hinanden i ejerkredsen så i altid får det optimale udbytte. I kan naturligvis låne ud til nære venner og familie, men ikke leje ugerne ud.

Så lidt betaler I

 • Investering på 650.000 kr. kontant, så der bliver ikke nogen gæld i huset, hvilket sikrer alle ejere bedst muligt
 • Omkostninger til advokat m.m. ifm. med handlen 10.000 kr.
 • Månedlige drifts- og administrationsudgifter på 2.200 kr., som inkluderer al løbende drift og vedligehold – læs mere HER. Forudbetales for 12 måneder første gang og herefter hvert halve år for 6 måneder frem. 
 • Forbrugsomkostninger afregnes efter hvert ophold med forventeligt ca. 1.400 til 1.600 kr., som dækker energiforbrug, linnedservice og rengøring.
 • I kan altid sælge jeres andel igen. OURhaus kommer her til at lave en “venteliste” til kunder som gerne vil ind i et allerede etableret hus

Billigere end at leje?

For mange vil denne deleboligmodel være langt billigere end at leje, se blot dette regneseksempel, hvor vi tager udgangspunkt i at andelen efter en årrækker sælges til samme pris som ved køb. Dvs. at vi ikke indregner en eventuel værdistigning i eksemplet-

Finansiering af 650.000 kr. til 2,5% i rente (beløb efter skat)  =  11.900 kr.

Årlige fællesudgifter 12 x 2.200 kr.  =  26.400 kr.

I alt pr. år  =  38.300 kr.

Det svarer til blot 4.800 kr. pr uge. Leje for en villa af denne type og kvalitet i højsæsonen er minimum 20.000 kr. pr. uge. Og i lavsæsonen mindst 12.000 kr. pr. uge.

Hvis du har de 650.000 kr. kontant er de årlige udgifter kun de 26.400 kr., hvilket kun er 3.300 kr. pr. uge – eller stort set hvad der svarer til at leje et tilsvarende hus i blot én uge. (P.t. vil du yderligere spare den negative rente på dit kontante indestående).

Hvis du også kan se fidusen, så tøv ikke med at tage fat i os pr. mail eller på telefon. Du finder vores kontaktinformationer HER

Lær OURhaus konceptet at kende

Du kender måske allerede koncepterne, hvor et større antal familier går sammen om at eje et antal ejendomme på feriedestinationer i udlandet.
Man skal typisk have ret mange penge op af lommen for at deltage i disse koncepter. Det vil sige, at det er en luksus, som typisk er forbeholdt de få. Noget andet er, at man måske ikke oplever at have brug for adgang til 5 ejendomme men blot er interesseret i at være med i en enkelt lækker ferieejendom på en skøn destination.
For at imødekomme jer, der gerne vil have muligheden for at være med i en ferieejendom uden den store førstegangsinvestering, løbende omkostninger og med fokus på et enkelt, godt og ikke turistmæssigt overrendt område, har vi lavet konceptet OURhaus.
Her samler vi 6 familier i et ligeværdigt ejerskab, som sammen deler en lækker feriebolig.

Derfor skal du være med

 • Vi fokuserer vi på det “autentiske Italien”
  Vi fokuserer på det ”autentiske Italien”, så du til at møde original og smagfuld italiensk indretning, der sætter jer i den helt rette stemning. Vi er optagede af at I for “lokal” oplevelse hver eneste gang I er i huset, så I med tiden bliver en del af lokalsamfundet.
 • Vi giver dig aktiv ferie, afslapning – eller begge dele
  Det er også vigtigt for os, at vi finder steder hvor der er mulighed for at være aktiv i nærområdet. Det vil f.eks. være tennis, svømning, mountainbiking, landevejscykling, løb, hiking, klatring, kajaksellads m.v. 
 • Vi gør det nemt for jer at holde ferie i jeres eget hus
  Hos OURhaus tager vi os af alt det praktiske, så det eneste, I skal gøre, er at planlægge og nyde jeres ferie i en fantastisk og veludstyret feriebolig i skønne Italien.

  Med andre ord tager OURhaus sammen med vores italienske partnere os af alt fra byggeri, indretning og administration til rengøring, linned, småvedligeholdelse m.m – nemmere bliver det vist ikke.
 • Vi tilbyder fordelene ved at være 6 ejerfamilier
  Ved at 6 familier deler ejerskabet, kan vi holde investering og løbende omkostninger til faste udgifter og vedligeholdelse nede på et niveau, hvor rigtig mange kan være med. Derfor har vi valgt det oplagte slogan Let’s share it!

  Vi gør det nemt for dig og din familie at være ferieboligejere – så I får alle fordelene men slipper for alt bøvlet ved at have feriebolig i udlandet.
 • I får
  8 ugers ferie i en rullende kalender, så i løbe t af en 6 års periode
  har I haft alle uger. I får også fri mulighed for at bytte med de øvrige ejere lige så meget i har lyst til. I kan låne ud til nære venner og famile, men det er ikke muligt at leje sine uger ud.

Vi er i gang med en ny ejendom 

Nu kan I købe jer ind i en skøn ejendom i Toscana, som totalt ombygget/nybygget vil byde på 3 soveværelser og i alt 8 sovepladser, 2 badeværelser, køkken, stue, med panoramaudsigt over det bjergrige landskab samt 2 terrasser, heraf en overdækket med tilsvarende udsigt.

En helt fantastisk ejendom der også rummer ny, stor opvarmet pool – beliggende i et ikke-turistet område i det nordlige Toscana, blot ca. 1,2 km’s gå-afstand fra den lille ny Bagnone, med butikker, små hyggelige barer, restauranter og dagligvarebutikker. Vi har nemlig truffet beslutning om, at de ferieboliger, vi udbyder, altid skal ligge i gåafstand til en by med restauranter og indkøbsmuligheder, så ejerne ikke er afhængige af at bevæge sig rundt i bil.

Hvornår kan huset være klar?
Når ejendommen er fuldtegnet, går vi i gang med at renovere, tilbygge og indrette huset. Vi forventer på dette første projekt, at huset kan stå klar allerede efter 6-8 måneder, da vi allerede har sikret os den ideelle ejendom.

Hvad koster det at være med?

Vores første projekt Bagnone Mountain View i Toscana, er delt op i 6 ejerandele og hver ejerandel koster 650.000 kr.

I får fordelene ved deleøkonomi, med ejerskab i en fantastiske ejendom, for et beløb, der normalt ikke rækker ret langt i denne boligklasse. Hertil kommer at ejerandelen inkluderer “ferie uden bøvl”, så I blot skal nyde ferien i jeres eget hus.

Ud over prisen for selve ejerandelen, er der en månedlig administrations- og driftsomkostning på ca. 2.200 kr.

Tilmeld dig vores online informationsmøde!

Vi holder online informationsmøde tirsdag d. 9. november fra 19:00-20:30 - tilmeld dig her for at høre mere om vores koncept!

Tak for din tilmelding til online informationsmøde d. 9. november, kl. 19.00 - Vi kontakter dig inden for 2 dage!

Der skete en fejl - prøv venligst igen