fbpx

OURhaus konceptet

Derfor skal du være med

Lær OURhaus konceptet at kende

Du kender måske allerede koncepterne, hvor et større antal familier går sammen om at eje et antal ejendomme på feriedestinationer i udlandet.
Man skal typisk have ret mange penge op af lommen for at deltage i disse koncepter. Det vil sige, at det er en luksus, som typisk er forbeholdt de få. Noget andet er, at man måske ikke oplever at have brug for adgang til 5 ejendomme men blot er interesseret i at være med i en enkelt lækker ferieejendom på en skøn destination.
For at imødekomme jer, der gerne vil have muligheden for at være med i en ferieejendom uden den store førstegangsinvestering, løbende omkostninger og med fokus på et enkelt, godt og ikke turistmæssigt overrendt område, har vi lavet konceptet OURhaus.
Her samler vi 6 familier i et ligeværdigt ejerskab, som sammen deler en lækker feriebolig.

Derfor skal du være med

 • Vi fokuserer vi på det “autentiske Italien”
  Vi fokuserer på det ”autentiske Italien”, så du til at møde original og smagfuld italiensk indretning, der sætter jer i den helt rette stemning. Vi er optagede af at I for “lokal” oplevelse hver eneste gang I er i huset, så I med tiden bliver en del af lokalsamfundet.
 • Vi giver dig aktiv ferie, afslapning – eller begge dele
  Det er også vigtigt for os, at vi finder steder hvor der er mulighed for at være aktiv i nærområdet. Det vil f.eks. være tennis, svømning, mountainbiking, landevejscykling, løb, hiking, klatring, kajaksellads m.v. 
 • Vi gør det nemt for jer at holde ferie i jeres eget hus
  Hos OURhaus tager vi os af alt det praktiske, så det eneste, I skal gøre, er at planlægge og nyde jeres ferie i en fantastisk og veludstyret feriebolig i skønne Italien.

  Med andre ord tager OURhaus sammen med vores italienske partnere os af alt fra byggeri, indretning og administration til rengøring, linned, småvedligeholdelse m.m – nemmere bliver det vist ikke.
 • Vi tilbyder fordelene ved at være 6 ejerfamilier
  Ved at 6 familier deler ejerskabet, kan vi holde investering og løbende omkostninger til faste udgifter og vedligeholdelse nede på et niveau, hvor rigtig mange kan være med. Derfor har vi valgt det oplagte slogan Let’s share it!

  Vi gør det nemt for dig og din familie at være ferieboligejere – så I får alle fordelene men slipper for alt bøvlet ved at have feriebolig i udlandet. 

Vi er i gang med en ny ejendom 

Nu kan I købe jer ind i en skøn ejendom i Toscana, som totalt ombygget/nybygget vil byde på 3 soveværelser og i alt 8 sovepladser, 2 badeværelser, køkken, stue, med panoramaudsigt over det bjergrige landskab samt 2 terrasser, heraf en overdækket med tilsvarende udsigt.

En helt fantastisk ejendom der også rummer ny, stor opvarmet pool – beliggende i et ikke-turistet område i det nordlige Toscana, blot ca. 1,2 km’s gå-afstand fra den lille ny Bagnone, med butikker, små hyggelige barer, restauranter og dagligvarebutikker. Vi har nemlig truffet beslutning om, at de ferieboliger, vi udbyder, altid skal ligge i gåafstand til en by med restauranter og indkøbsmuligheder, så ejerne ikke er afhængige af at bevæge sig rundt i bil.

Hvornår kan huset være klar?
Når ejendommen er fuldtegnet, går vi i gang med at renovere, tilbygge og indrette huset. Vi forventer på dette første projekt, at huset kan stå klar allerede efter 6-8 måneder, da vi allerede har sikret os den ideelle ejendom.

Hvad koster det at være med?

Vores første projekt Bagnone Mountain View i Toscana, er delt op i 6 ejerandele og hver ejerandel koster 650.000 kr.

I får fordelene ved deleøkonomi, med ejerskab i en fantastiske ejendom, for et beløb, der normalt ikke rækker ret langt i denne boligklasse. Hertil kommer at ejerandelen inkluderer “ferie uden bøvl”, så I blot skal nyde ferien i jeres eget hus.

Ud over prisen for selve ejerandelen, er der en månedlig administrations- og driftsomkostning på ca. 2.200 kr.

Tilmeld dig vores online informationsmøde!

Vi holder online informationsmøde d. 3. maj fra 19:00-20:30 - tilmeld dig her for at høre mere om vores koncept!

Tak for din tilmelding til online informationsmøde d. 3. maj - Vi kontakter dig inden for 2 dage!

Der skete en fejl - prøv venligst igen