fbpx

OURhaus konceptet

Derfor skal du være med

OURhaus konceptet, helt kort - derfor skal du være med!

Del en feriebolig i Toscana med 5 andre familier

 1. Deleøkonomi når den er bedst – stor værdi med en meget overkommelig investering om min. 8 ugers adgang pr. år.
 2. I får en unik feriebolig med fantastisk beliggenhed – enten i byen, hvis det er en lejlighed eller i gåafstand til byen, hvis det er et hus. Vel at mærke en by der rummer alt, hvad I har brug for ift. caféer, restauranter, butikker, bank, apotek osv.
 3. I får en langt mere bæredygtig feriebolig, end hvis I ejer selv. Der skal kun renoveres 1 ejendom i stedet for 6, standby forbruget er langt lavere og udnyttelsen af ferieboligen er langt bedre, da den bruges et større del af året.
 4. Den sociale bæredygtighed er også langt bedre, fordi ferieboligen ikke står tillukket og ubrugt i ret mange uger af året. Det er populært lokalt, fordi det skaber endnu mere liv og økonomi i byen. 
 5. Vi samler 6 ejere for derefter at købe, renovere og indrette ejendommen. Nogle gange har vi dog købt ejendommen inden ejerkredsen er samlet, fordi den helt rigtige ejendom byder sig til.

 

 

Se alle aktuelle ferieboliger og priser

Billigere end at leje?

For mange vil denne deleboligmodel være langt billigere end at leje, se blot dette regne-eksempel, hvor vi tager udgangspunkt i at andelen efter en årrække sælges til samme pris som ved køb. Dvs. at vi ikke indregner en eventuel værdistigning i eksemplet.

Finansiering af 800.000 kr. til 2,5% i rente (beløb efter skat) pr. år  =  14.650 kr.

Årlige fællesudgifter 12 x 2.500 kr.  =  30.000 kr.

I alt pr. år  =  44.650 kr.

Det svarer til blot 5.600 kr. pr uge. Leje for en villa af denne type og kvalitet i højsæsonen er minimum 20.000 kr. pr. uge. Og i lavsæsonen mindst 12.000 kr. pr. uge.

Hvis du har de 800.000 kr. kontant, er de årlige udgifter kun de 30.000 kr., hvilket kun er 3.750 kr. pr. uge – eller stort set hvad der svarer til at leje et tilsvarende hus i blot én uge.

Hvis du også kan se fidusen, så tøv ikke med at tage fat i os pr. mail eller på telefon. Du finder vores kontaktinformationer HER

Lær OURhaus konceptet lidt nærmere at kende

Du kender måske allerede koncepterne, hvor et større antal familier går sammen om at eje et antal ejendomme på feriedestinationer i udlandet.
Man skal typisk have ret mange penge op af lommen for at deltage i disse koncepter. Det vil sige, at det er en luksus, som typisk er forbeholdt de få. Noget andet er, at man måske ikke oplever at have brug for adgang til 5 ejendomme men blot er interesseret i at være med i en enkelt lækker ferieejendom på en skøn destination.

Derfor skal du være med

 • Vi fokuserer vi på det “autentiske Italien”
  Vi fokuserer på det ”autentiske Italien”, så du kommer til at møde original og smagfuld italiensk indretning, der sætter jer i den helt rette stemning. Vi er også optagede af at I med tiden får mulighed for at blive en del af lokalsamfundet.
 • Vi giver dig aktiv ferie, afslapning eller begge dele
  Det er også vigtigt for os, at finde steder, hvor der er mulighed for at være aktiv i nærområdet. Det vil f.eks. være tennis, svømning, mountainbiking, landevejscykling, løb, hiking, klatring, kajaksellads m.v. 
 • Vi gør det nemt for jer at holde ferie i jeres egen feriebolig
  Hos OURhaus tager vi os af ALT det praktiske, så det eneste, I skal gøre, er at planlægge og nyde jeres ferie i en fantastisk og veludstyret feriebolig i skønne Italien.
 • Vi tilbyder fordelene ved at være 6 ejerfamilier
  Når 6 familier deler ejerskabet, kan vi holde investering samt faste udgifter og vedligeholdelse nede på et niveau, hvor rigtig mange kan være med. Derfor har vi valgt det oplagte slogan Let’s share it!
 • I får
  8 ugers ferie i en rullende kalender, så i løbet af en 6 års periode
  har I haft alle uger. I får også fri mulighed for at bytte med de øvrige ejere lige så meget, I har lyst til. I kan låne ud til nære venner og familie, men det er ikke muligt at leje sine uger ud.
 • Sådan gør vi
  Vi samler 6 ejere for derefter at købe, renovere og indrette ejendommen. Nogle gange har vi dog købt ejendommen inden ejerkredsen er samlet, fordi den helt rigtige ejendom byder sig til

Hvornår er de nye projekter klar?

Når en feriebolig er fuldtegnet, køber vi ejendommen, og så går vi i gang med at renovere, tilbygge og indrette den. Vi regner med, at de aktuelle projekter er fuldtegnede i løbet af efteråret 2022.