fbpx

Om os

Vores team

Vores team består af:

Jesper Jørgensen

Medstifter

Jeg har en baggrund inden for økonomi og virksomhedsledelse.

Jeg har en passion for Italien og ejer selv et hus i Toscana.

Torsten Laursen

Medstifter

Jeg har en baggrund inden for ledelse og forretningsudvikling.

Jeg er kommet i Italien, siden jeg var barn, fordi jeg bare elsker landet.

Maurizio Veroni

Vores italienske partner

Maurizio er bygnings-konstruktør og tusind-kunster, og har en finger med i alt hvad vi laver.

Han er et levende billede på italiensk gæstfrihed. 

Det eneste vi ville var...

At gøre det muligt for almindelige mennesker at få adgang til én fantastisk og luksuriøs feriebolig, i en uspoleret og autentisk del af Toscana, uden at skulle have millioner op af lommen og uden at skulle bekymre sig om alt det praktiske, der er forbundet med at eje en ferieejendom i udlandet.

Samtidig ville vi sikre en lille ejerkreds, så alle ejere altid ville kunne få attraktive uger og ikke kæmpe om dem med mange andre ejere. Desuden ville det resultere i, at alle ejere kunne komme til at lære hinanden godt at kende og måske opbygge mere personlige relationer.

Endelig ville vi undgå solidarisk hæftelse, så ingen ejere kunne risikere at hæfte for andre ejeres andele. Så vi fik et stærkt fællesskab – men med begrænset risiko.

 

Hvorfor skal du vælge OURhaus?

…Let’s share it!

For at imødekomme de mange af jer, der gerne vil have muligheden for at være med i en ferieejendom uden de store førstegangsinvesteringer, løbende omkostninger og med fokus på et enkelt, godt og ikke turistmæssigt overrendt område, har vi lavet konceptet OURhaus.

Du kender måske allerede koncepterne, hvor 21 eller flere familier går sammen om at eje et antal ejendomme på feriedestinationer i udlandet.
Man skal ofte have ret mange penge op af lommen for at deltage i disse koncepter, så det bliver er en luksus, som typisk er forbeholdt de få.
Noget andet er, at man måske ikke har brug for adgang til 5 ejendomme men blot er interesseret i at være med i en enkelt lækker ferieejendom på en skøn destination.

Når et hus er fuldtegnet, går vi i gang med at renovere og indrette huset. Vi forventer på dette første projekt, at huset kan stå klar allerede efter 6-8 måneder, da vi allerede har sikret os den ideelle ejendom. 

Det bliver jeres hus. OURhaus kommer ikke selv til at eje andele i nogen af vores projekter, så det er alene de 6 familier, der får en feriebolig sammen.

Vi fokuserer på det ”autentiske Italien”

Her vil I opleve original og smagfuld, italiensk indretning, der sætter jer i den helt rette stemning. Så er I klar til at møde en meget venlig og imødekommende lokalbefolkning i et overset område af Toscana.

Vi tager os af alt det praktiske

Så det eneste, I skal gøre, er at planlægge og nyde jeres ferie i en fantastisk og veludstyret feriebolig i skønne Italien.
Med andre ord tager OURhaus sammen med vores italienske partnere os af alt fra byggeri, indretning og administration til rengøring, linned, småvedligeholdelse m.m – nemmere bliver det vist ikke.

I deler ejerskabet ligeværdigt - men uden solidarisk hæftelse

Ved at 6 familier deler ejerskabet, kan vi holde investering og løbende omkostninger til faste udgifter og vedligeholdelse nede på et niveau, hvor rigtig mange kan være med.
Det gør det nemt for dig og din familie at være ferieboligejer – så I får alle fordelene men slipper for alt bøvlet ved at have feriebolig i udlandet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

Der opstod en fejl, da du forsøgte at sende din tilmelding. Prøv venligst igen

OURhaus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.