fbpx

Om os

Vores team

Vores team består af:

Jesper Jørgensen

Medstifter

Jeg har en baggrund inden for økonomi og virksomhedsledelse. Herfra har jeg betydelig erfaring med økonomisk styring af og opfølgning på anlægsprojekter.

Jeg har en passion for Italien og ejer selv et hus i Bagnone. Derfor kender jeg området og flere af de lokale rigtig godt. Jeg kan med hånden på hjertet sige at vi selv efter 4 år i Bagnone stadig har en lang liste med spændende ture og oplevelser, som vi ikke har nået endnu.

Torsten Laursen

Medstifter

Jeg har en baggrund inden for ledelse og forretningsudvikling og har tidligere arbejdet en længere årrække i blandet andet en stor byggematerialevirksomhed og i en teknikentreprisevirksomhed.

Jeg er kommet i Italien, siden jeg var barn, fordi jeg bare elsker landet.

Og selvom der er mange skønne steder i Italien, vender jeg altid tilbage til Toscana fordi naturen, menneskerne, maden og mulighederne er fantastiske.

Maurizio Veroni

Vores italienske partner

Maurizio er projektleder og bygningskonstruktør med gode relationer til lokale håndværkere og ikke mindst kommunen.

Han ved hvem man skal bruge til hvad og sikrer at tingene bliver gjort til tiden i den rigtige kvalitet.

Han har en finger med i alt, hvad vi laver, og så er han et levende billede på italiensk gæstfrihed og hjælpsomhed.

Det eneste vi ville var...

At gøre det muligt for almindelige mennesker at få adgang til én fantastisk og luksuriøs feriebolig, i en uspoleret og autentisk del af Toscana, uden at skulle have millioner op af lommen og uden at skulle bekymre sig om alt det praktiske, der er forbundet med at eje en ferieejendom i udlandet.

Samtidig ville vi sikre en lille ejerkreds, så alle ejere altid ville kunne få attraktive uger og ikke kæmpe om dem med mange andre ejere. Desuden ville det resultere i, at alle ejere kunne komme til at lære hinanden godt at kende og måske opbygge mere personlige relationer.

Endelig ville vi sikre et stærkt fællesskab – men med en begrænset risiko, da ejendommen ikke kan belånes og driftsudgifterne forudbetales for min. 6 måneder ad gangen.

 

Hvorfor skal du vælge OURhaus?

…Let’s share it!

For at imødekomme de mange af jer, der gerne vil have muligheden for at være med i en ferieejendom uden de store førstegangsinvesteringer, løbende omkostninger og med fokus på et enkelt, godt og ikke turistmæssigt overrendt område, har vi lavet konceptet OURhaus.

Du kender måske allerede koncepterne, hvor 21 eller flere familier går sammen om at eje et antal ejendomme på feriedestinationer i udlandet.
Man skal ofte have ret mange penge op af lommen for at deltage i disse koncepter, så det bliver er en luksus, som typisk er forbeholdt de få.
Noget andet er, at man måske ikke har brug for adgang til 5 ejendomme men blot er interesseret i at være med i en enkelt lækker ferieejendom på en skøn destination.

Når en ejendom er fuldtegnet, går vi i gang med at renovere og indrette den. 

Det bliver jeres ejendom. OURhaus kommer ikke selv til at eje andele i nogen af vores projekter, så det er alene de 6 familier, der får en feriebolig sammen.

Vi fokuserer på det ”autentiske Italien”

Vi gør drømme til virkelighed! Her vil I opleve original og smagfuld, italiensk indretning, der sætter jer i den helt rette stemning. Så er I klar til at møde en meget venlig og imødekommende lokalbefolkning i et overset område af Toscana.

Vi tager os af alt det praktiske

Så det eneste, I skal gøre, er at planlægge og nyde jeres ferie i en fantastisk og veludstyret feriebolig i skønne Italien.
Med andre ord tager OURhaus, sammen med vores italienske partnere, os af alt fra byggeri, indretning og administration til rengøring, linned, småvedligeholdelse m.m – nemmere bliver det vist ikke.

Deleøkonomi, når det er bedst - med minimal risiko

Ved at 6 familier deler ejerskabet, kan vi holde investering og løbende omkostninger til faste udgifter og vedligeholdelse nede på et niveau, hvor rigtig mange kan være med.

I får en skøn bolig for en brøkdel af de pris I skulle betale, hvis I skulle eje helt selv.
Det gør det nemt for dig og din familie at være ferieboligejer – så I får alle fordelene, men I slipper for at skulle binde et stort beløb og I slippe også for alt bøvlet ved at have feriebolig i udlandet.