fbpx

Cookie- og privatlivs-politik

OURhaus Aps Cookie- og privatlivspolitik

Vores COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK fastlægger det hvordan vi behandler de persondata, som vi indsamler om dig, når du besøger ourhaus.dk. 

 

Introduktion 

Når du besøger vores website indsamler vi oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi af annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit uddyber vi, hvilke informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. 

Cookies 

Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende for at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx. virus. 

Det kan slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering 

Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser blive mindre relevante for dig, og de vil optræde hyppigere. Du kan også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til. 

 

PERSONOPLYSNINGER 

Generelt 

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række af disse informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrere dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden. 

Sikkerhed 

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. 

Dine oplysninger bliver alene anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. 

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller behandles i strid med lovgivningen. 

Formål 

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil er mest relevant for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold. 

Periode for opbevaring 

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

Videregivelse af oplysninger 

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering. 

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål. 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse. 

Indsigt og klager 

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt læsbart format. Du kan gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes og du kan tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at få dem rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@ourhaus.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. 

Udgiver 

Websitet ejes og publiceres af: 

OURhaus ApS 

Storeholm 40 

2670 Greve 

Telefon: 53156070 

E-mail: info@ourhaus.dk 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

Der opstod en fejl, da du forsøgte at sende din tilmelding. Prøv venligst igen

OURhaus will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.